Taugofie Ma Faigofie Faiga Fa'afale

O le teuteuina o tatou puipui e foliga mai o se faʻalavelave tele i le tele o tagata teuteu fale, ae e le tatau.O nisi nei o auala vave ma faigofie e teuteu ai ou puipui, i se paketi!

O le mea sese masani e faia e le to'atele o tagata i le teuteuina o latou puipui o le sausau o mea fa'ata'amilo e fa'atumu avanoa avanoa.Nai lo lena, tusi se sikuea fa'ata'ita'i i luga o le puipui autu o le potu e te mana'o e te'ei ai.Faatumu loa lena faatafafa i se faavasegaga o faatufugaga fesootai, e pei o ata, papatusi,faavaa atapo o uati.Ole mea lea e sili atu ai le aafiaga ile potu nai lo le aafiaga o le 'sausau'.

Taumafai e tautau aitema lapopo'a e fa'afoliga tetele ai ou potu.E le faapea e tatau ona e alu ese ma faaalu le fiaselau pe afe i luga o se ata vali tele!Tautau se fala po o se ie soosoo manaia.Fausia se puipui mata'utia e tautau i se fasi plywood tele, ni vali, ma se upu musuia se tasi i mataitusi tetele.Fa'atuatua, 'Talitonu' po'o le 'Moemi' e sili.Vali se tuaoi faigofie ma le pito i tua i lanu le tutusa.Ona tusi lea o lau upu i poloka ma penitala, ma faatumu i vali.

Taumafai e seti se ata fa'apitoa po'o seaoina puipuie ala i le valiina o se 'ava' i tua.Fai le fa'avaa ia le itiiti ifo i le 4-6 inisi le lapo'a nai lo le ata, fa'apipi'i i le mea vali ata, ma fa'atumu i se lanu pogisa o lau puipui.

Afai e tele au faavaa ma ata eseese, ia nonoa faatasi uma e ala i le valiina o faavaa i le lanu tutusa.O le lanu uliuli e maua ai se pa'i matagofie i so'o se sitaili teuteu.Paʻepaʻe e matua fou, ma o se lanu susulu e mafai ona faʻatupeina i se mamanu faʻaonapo nei.

Mafaufau e faaaoga stencils e faaopoopo ai auiliiliga ma mamanu i ou puipui.E faigofie, fai si vave, ma taugofie.Su'e se mamanu faigofie e afifi ai fa'amalama ma faitoto'a, po'o le fa'aopoopoina o fa'amatalaga i au 'fa'ava'a vali fa'ata'amilo i au fa'aputuga fa'atutuga puipui.

Mulimuli ane, va'ai i mea e le masani ai e pei o ata puipui.E mafai ona tautau se atigipusa la'au tuai i luga o se faitoto'a, po'o se atigipusa fafie tuai e fai ma kapoti.O poloka fafie faigofie e mafai ona faʻapipiʻi i le puipui e fai ma tuugalamepa poʻo fata faʻaaliga.E mafai ona tautau le ofu papatiso o lau fanau e fai ma mea e manatua ai, pe mafai fo'i ona e fa'avaina se vaega o le ofu tina e te fiafia i ai a'o e ma'itaga i lau uii.Fa'aaoga ou mafaufauga!

O le teuteuina o puipui e le tau fa'afefe, na'o le fa'aoga o manatu faigofie nei e te amata ai!

QQ fa'asinomaga 20220922111826


Taimi meli: Sep-22-2022