O Fa'avaa Ata o le a Tu'ua Ou Faamanatuga

Fua Ata La'au: Afai e te manaʻo e faʻasaoina au manatuaga matagofie ma faʻaoga mo le teuteuga o fale, ona tatau lea ona e mafaufau i le aoina lata mai o faʻavaa e faigofie ona maua i luga ole laiga i le tele o mamanu ma tau.O le asō ua matou tuʻufaʻatasia se aofaʻi o faʻavaa ata e teuteu ai ou manatuaga.Sei o tatou tilotilo!
Fua Ata Fa'atasi: O loʻo i ai se faʻaputuga ofoofogia o ata ata i luga o le maketi i aso nei o le a faʻafiafiaina ai ou manatuaga ma teuteu lou fale.O taimi uma o le filifiliga sili mo le teuteuga o le fale poʻo se meaalofa e sili ona fiafia i ai, o faʻavaa ata mamanu e sau i le tele o mea faʻapipiʻi maualuga.E mafai ona e tuu i luga o le laulau pe tautau i luga o le puipui ina ia i ai pea ou manatuaga i ou luma, aua o nisi manatua e tumau e faavavau.
Atoatoa!O iinei ua matou tuufaatasia ai se lisi o nisi o ata sili ona lauiloa ata ata mai filifiliga faʻamaonia e puʻeina lelei ai ou manatua ma le iloa o loʻo i ai se tala i tua o ata uma.siaki atu!

Fa'avaa ata fa'aonaponeifa'ailoga fa'ailoga e tu'uina atu ai lau ata fa'atusa o se fa'avaa i totonu o se fa'avaa.O le tele o taimi, o ata fa'aalia i falemata'aga po'o fa'apipi'i ata e iai aluga.

Laupapa laulauo se auala sili e faʻaopoopoina ai se paʻi patino i lou fale.Atoatoa mo le tuʻuina atu o manatuaga ma taimi o aso uma, e mafai ona faʻaogaina le faʻavaa laulau e pei o se vaega leo se tasi pe tele i luga o se pulou.

 

06


Taimi meli: Sep-02-2022