Ma'eu le vevela o tolauapiga i fafo i le 2022!

Ma'eu le vevela o tolauapiga i fafo i le 2022!O le li'o o uo o lo'o tolauapi po'o le agai atu i tolauapiga.Faatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻaleleia atili o le olaga o tagata, o le toʻatele o tagata ua amata ona feoai mai totonu i fafo.O le a le tele o lou iloa e uiga i mea faigaluega i fafo?

1: Ie pupuni: o le sili ona lelei o le pupuni lagi o lona faʻatinoga lelei o le la.Pe a tolauapi i fafo, o le pupuni o le lagi o se meafaigaluega i fafo e manaʻomia, lea e sili atu lona faʻatinoga i le ufiufi o le matagi ma timuga, moe ma moe.O itu e fa o le faapaologa o loʻo matala, ma o le faʻaleleia o le ea e sili ona lelei.

2:Faleie: ituaiga eseese o faleie i fafo e mafai ona ausia manaoga eseese.Pe a tatou filifilia faleie i fafo, e tatau ona tatou mafaufau i le fuainumera o tagata tolauapi, ma filifili pe tatou te manaomia lo latou feaveai, mamafa, ventilation, insulation vevela, moli ma isi galuega tauave e tusa ai ma le tolauapiga tatou te o i ai.

E le gata i mea faigaluega autu e tolu o le tolauapiga o le faleie, ato moe ma le fala susu, atonu e te manaʻomia foʻi meaafale poʻo mea faʻaoga.

3:Fata Tautua: e tele ituaiga fata, e aofia ai laupapa ma uamea.Ae ui i lea, o le tele o tagata e fiafia i mea fafie, lea e latalata i le natura.

Fata fa'akomepiuta fa'atasi ai ma foliga fa'anatura, fata laulau fa'ata'ita'i e lelei tele mo taimi eseese e aofia ai taumafataga i aso uma, pati ma fa'atasiga fa'apitoa.O lenei seti fata laupapa e fa'afaigofie—ma fa'alelei-e fa'asolo ipu mai le umukuka i le potu 'ai ona alu atu lea i fafo.Faia mai le malosi, o lenei Fata Auauna e lelei atoatoa mo se ituaiga o taeao po o le tu'uina atu o ipu lauti i au malo.Na'o le fa'amama i le vai mafanafana po'o le ie susu ona teu lea i se nofoaga matutu.

Fa'au'u Fa'au'u Fa'au'u laupapa ma Falegaosimea - Fa'amea Faufale Fa'au'u La'au Saina (jinnhome.com)

04 0606


Taimi meli: Iul-27-2022