Fa'afefea ona Tu'u Ata Ma Ata i totonu ose Fa'avaa

Fa'asologa o Laasaga-Ma-Laasaga

Laasaga 1:

Ave'ese le fa'amaufa'ailoga MDF malosi e ala i le punou i tua o fa'amau u'amea i tua o le fa'avaa.Aveese le laupapa pito i tua ma tuu i le isi itu.

Laasaga 2:

Aveese le pepa fa'ailoga.Afai na e filifilia se mount/passe-partout, aveese le mount board i fafo o le faavaa ma sefe mo se taimi mulimuli ane.

Laasaga 3:

Toe sui le tioata i le tulaga lava e tasi e pei o le faavaa ata ma mulimuli i le laupapa fa'amau.

Laasaga 4:

Fa'alelei lau lolomi po'o lau ata (fa'asaga i lalo ina ia fa'asaga le ata i fafo) i le ogatotonu o le fa'avaa o ata, ina ia fa'atotonugalemu lau ata.

Afai na e fa'atonuina se lolomi na ta'avale, na'o le tatalaina o le ata.E mafai ona e tu'u ni tusi mama i le pito i luga o le ata ma tu'u ai mo ni nai itula ina ia mautinoa e fa'amafola lelei a'o le'i fa'alava.

Laasaga 5:

O le laasaga mulimuli o le toe fa'afo'i lea o le fa'avaa laupapa i lona tulaga.Tau lava ia mautinoa o le uaea o loʻo faʻasaga i fafo ma o loʻo saʻo i luga, faʻatasi ai ma le uaea tautau o loʻo tu i le pito i luga o le ata faʻavaa.Oomi uma fa'amau i tua o le fa'avaa i lalo e taofi ai le laupapa pito i tua o le MDF.Ma o lenei, ua e sauni e tautau i luga ma faamemelo i ai mo tausaga a sau.

 

Tautauina o Lau Fua Ata

A'o sauni uma a matou fa'avaa ata fa'a-lima e tautau fa'atasi ma se uaea fa'amau lelei i tua, e te le toe popole i so'o se mea fa'apipi'i mo le fa'avaa lava ia.E mafai ona e taula'i i le mea e sili ona lelei i totonu o lou potu - ma o le mea taua lena.

Pe e te filifili e tautau lau fa'avaa ata i fao fa'aleaganu'u, pe filifili mo se vaifofo tautau e leai se fao e pei o Command Picture Hanging Strips, o le tu'uina o lou fa'avaa i le nofoaga sa'o o se mea taua.

O le tautauina o se faavaa maualuga pe maualalo e mafai ona foliga ese, o lea e avea ai ma taiala aoga, e masani ona matou fautuaina e tautau faʻavaa i le maualuga o mata.

O le tu'uina o au ata, lomitusi po'o ata i se fa'avaa maualuga e taua tele e fa'asao ai ou manatuaga ina ia tumau mo le tele o tausaga.O le auala sili lea e teu ai na fa'amanatu fa'apitoa ia saogalemu ina ia e fa'aauau pea ona e fiafia i ai i le tele o tausaga.

Matou te faʻamoemoe na e mauaina lenei taʻiala i le faʻapipiʻiina o au ata ma au ata e aoga.Afai o loʻo e suʻeina ni faʻataʻitaʻiga sili ona lelei, faʻapipiʻi lima ma mata tioata moni, siaki la matou aoina i Jinnhome.

11659_3.webp


Taimi meli: Iul-13-2022