O fea e mafai ona e tu'u ai se fa'aata i totonu o se potumoe?

O le nofoaga lelei mo se faʻata i totonu o se potumoe o loʻo i totonu o se nofoaga e mafai ona e tu mamao i tua e vaʻaia ai lou tagata atoa i totonu.E lelei lena;e le mafai i taimi uma.Po o le a lava, o loʻo i lalo o loʻo matou tuʻuina atu nisi o filifiliga, o le tele o ia avanoa e teu ai avanoa mo le tuʻuina o faʻata i totonu o potu moe laiti.

2 ituaiga autu o faʻata mo se potumoe:

I luga o le Pa

O se filifiliga manino o le tautauina o se fa'ata umi-umi i se mea i totonu o le potumoe e iai sau kilia i luma.

I tafatafa o le moega

E mafai ona e tautau se fa'ata pe fa'aaoga se fa'ata e tu fua i tafatafa o le moega.O le mea moni o se nofoaga lelei mo se fa'ata aua e masani lava o lo'o i ai sina avanoa e tu teisi atu ai i tua i lenei nofoaga ona o le a itiiti ifo le umi o le moega e pei o le kilia mamao.

Tulimanu

O le tulimanu e mafai ona ofoina atu uma le galuega ma le matagofie.E mafai ona fa'aofuina le tulimanu o se potumoe e pei o le fa'ata'ita'iga i luga ae maua ai fo'i se nofoaga lelei e siaki ai oe.

I luga o se mea faatauvaa

O se nofoaga lelei mo se fa'ata lona lua o lo'o i luga o se vanity (po'o se kesi potumoe) ma se nofoa ina ia mafai ai ona e nofo i lalo ma va'ai toto'a i lou lauulu ma foliga.

I luga o le faitotoa

O le tautauina o se fa'ata o le faitoto'a i totonu o le faitoto'a o lou potumoe ose filifiliga sili lea e fa'asaoina avanoa.O le tele o potu moe e iai le faitoto'a ma afai e fufusi i avanoa, e mafai ona e tautau se fa'ata atoa i le faitoto'a.O le itu leaga e le foliga lelei tele.E mafai ona e maua se faitoto'a fa'aaganu'u e fau i se fa'ata fau i totonu e sili atu lona foliga ae afai e alu i lena tau e mafai ona e maua se fofo sili atu.

I luga o se Armoire

Afai e te faʻatau se ofutau tele, e mafai ona e tuʻuina se faʻata i totonu o le faitotoʻa, itu o le pusa poʻo le pito i luma.O se la'ei e ofoina atu ni filifiliga lelei e tu'u ai fa'ata.Ou te fiafia i ofutau ona e foliga lelei ma ofoina atu le tele o mea e teu ai lavalava.O le mauaina o se fa'ata o se manatu lelei mo se fa'ata atoa o le potumoe.

Luga o se ofu

O le tele o potu moe e iai le la'ei o lo'o tautau pe nofo i luga o se fa'ata e le o se auala leaga e maua ai se fa'ata i totonu o le potumoe.E le o le fola o le mea sili lea ona faigata ae e mafai.Afai e te maua se fa'a'ofu fa'aofuofu fa'ata, o lona uiga o lo'o i ai lou umi atoa (e ui o le a le toeititi lava fesoasoani e pei o se fa'ata umi atoa.

O fea se nofoaga leaga e tu'u ai se fa'ata i totonu o le potumoe?

So'o se nofoaga e leaga ai le moli o lo'o i luga ia te oe (e te le fiafia lava i ou foliga) ma pe a le lava le kilia e va'ai lelei ai oe.E lua manatu autu ia pe a tu'u se fa'ata i lou potumoe.

O le a le nofoaga e sili ona ou fiafia i ai mo se faata i totonu o le potumoe?

E fa'alagolago lava i le potumoe.Ou te fiafia i le manatu o se faʻata i luga o se faitotoʻa kapoti talu ai e fasi manu felelei e lua i le maʻa e tasi.Ae ui i lea, o se fa'ata umi tu'ufua e mafai ona fa'asolo solo lea e mafai ona faigofie.Toe mafaufau i ai, e leai se mafuaaga e le mafai ai ona e maua uma ia mea e lua.Ona ou fiafia lea i foliga o se fa'ata matagofie fa'avaivi i luga o le puipui.

Ou te le fa'apitoa se'i vagana ai ou te fiafia tele i fa'ata atoa e tusa lava po'o le a le ituaiga ou te maua ma le mea ou te tu'u ai.


Taimi meli: Tes-19-2022