O fea e tu'u ai fa'ata i lou fale?

E fiafa'atae tatau ona iai i lou fale?Afai e te tu'u se fa'ata i vaega uma o lo'o tu'u atu i lalo, e o'o atu ile 10 fa'ata (fa'apea e lua fale ta'ele).Ioe, atonu e te le maua uma avanoa o loʻo tuʻuina atu i lalo i le tulaga o le a laʻititi ae o le i ai o faʻata e sefulu i totonu o se fale e le o se fesili.

1. Ulufale/falefale

O lo'o i ai le fa'ata tele ma le umi atoa o lo'o tautau i luga o le puipui i totonu o le matou pito i luma.O le mea foi matou te o ese ai mai le fale.Ole nofoaga lelei e tu'u ai se fa'ata ile fale aua e fai ma siaki mulimuli pe a alu.Ou te mautinoa e talisapaia e malo le ulufale atu pe a aveese peleue ma pulou… ia aua ne'i iai se mea e pi'o pe foliga ese.

2. Faleta'ele

E leai se tala e tatau i faletaele uma ona iai sefa'ata.E tulaga masani.E oo lava i tamai potu pauta e tatau ona i ai se faata puipui tele.Ou te manatu ou te le'i alu lava i totonu o se faleta'ele ae faafetai i se fale i fafo e aunoa ma se faata.

3. Potu Tulaga Muamua

Soo se potumoe muamua e mana'omia se fa'ata atoa.E tele nofoaga e tuu ai se faata i totonu o se potumoe.Pe e te tautau se fa'ata umi i luga o le puipui pe tu'u se fa'ata tu'u fua i totonu o lou potumoe e le afaina pe a iai se fa'ata.

Fa'ata ile potumoe muamua

4. Potu Mo'aua'i

O le a talisapaia e au malo se fa'ata, fa'aalu nai tupe fa'aopoopo e avatu ai se tasi.E sili le fa'ata atoa.

5. Potu palapala/tala lua

Afai e te alu ese mai lou fale e ala i le potu palapala poʻo le ulufale lona lua, o se manatu lelei tele, afai e iai sou avanoa (Ou te iloa o nei vaega e matua faʻafefeteina), tautau se faʻata.E te talisapaia pe a alu ese mai le fale ina ia mafai ona e tilotilo vave ia oe.

6. Alatele

Afai ei ai sau alalaupapa umi poʻo le tulaueleele, faʻaopoopoina faʻata laiti, teuteu teuteu e mafai ona avea ma se paʻi manaia.O fa'ata tetele e mafai ona fa'ateteleina le avanoa, lea ou te le popole i totonu o potu tele, ae mafai ona avea ma se pa'i manaia i totonu o se alatele vaapiapi.

7. Potu malolo (i luga a'e o le afi ma/po'o le sofa)

O se fa'ata i luga a'e o le tafu afi e sili atu ona fa'aogaina e pei o se teuteuga nai lo se galuegafa'ata.E ese lava le vaai ia te oe lava i se faata i totonu o le potu malolo aemaise lava pe a iai au malo.E ui o le a le mafai ai ona faʻapupulaina le avanoa, e mafai ona avea o se mea teuteu matagofie mo le avanoa avanoa i luga aʻe o se afi.E i ai le matou fa'ata lapotopoto i luga a'e o le tafu afi i totonu o le matou potu aiga ma e matua manaia lava iina.

O le isi nofoaga lelei i totonu o le potu malolo o loʻo i luga aʻe o se sofa e faʻasaga i le puipui.Siaki atu:

8. Potu 'ai (i luga a'e o se laulau po'o se laulau i autafa)

Afai ei ai sau laulau i autafa po'o se fa'ato'aga i totonu o lau potu 'ai, o se lapotopoto po'o se fa'ata'afa'a manaiafa'atae mafai ona va'ai lelei i luga pe o le itu po'o le puipui pito.

Fa'ata i luga a'e o le taumafataga i le potu 'ai

9. Ofisa o aiga

E lua lo'u mafaufau e tu'u afa'atai totonu o le ofisa o le aiga ae o lea ua to'atele tagata o lo'o galulue i le fale ma faia fonotaga vitio e le aunoa, atonu o se manatu lelei le i ai o se fa'ata e siaki foliga a'o le'i faia se fonotaga taua tele o konafesi vitio.E mafai ona e tu'u i luga o le kesi po'o luga ole kesi.O faʻataʻitaʻiga nei o faʻata faʻapipiʻi i totonu o se ofisa o le fale.

10. Faletaavale

Atonu e te mafaufau pe aisea e tuu ai se faata i totonu o se faletaavale?E iai se māfuaaga lelei.E le o le siakiina o ou foliga ae o se faʻata saogalemu e vaʻai ai pe o iai se mea i tua atu pe sau mai itu uma.


Taimi meli: Iuni-15-2022